Нови успехи на математиците от класа

Грамоти за отлично представяне на Коледното математическо състезание получиха: Берг, Добромир, Алекс Атанасов, Алекс Комитов и Моника Маринова! Желая успех и на следващите състезания!

Аз, природата и светът

Пореден успех на учениците от клас в състезанието „Аз, природата и светът“, организирано от СБНУ.

Гордея се с вас! Бъдете все така така трудолюбиви и успешни!

Работа по центрове

       В навечерието на Коледа учениците от  І“б“ клас проведоха работа по центрове на тема: “Зимни празници”.Първокласниците бяха разделени в пет центъра: „Бъдни вечер“, „Коледа“, „Елха“,„Подаръци“ и „Сурваки“.

       С помощта на отзивчивите си родители, най-малките ни ученици се справиха с поставените пред тях предизвикателства. Особено  удовлетворение изпитаха учениците при представяне работата на центрове. Всеки искаше да изкаже своето мнение, да покаже какво той е направил за изпълнението на поставените задачи. Браво, деца!

Картички

В часа по изобразително изкуство първокласниците с голямо старание изработиха коледни картички съвместно със своите приятели от читалище „Зора – 1945“. Доволни бяха, че със своя подарък ще поздравят своите родители и ще им пожелаят здраве и благополучие. 

Нови успехи

В навечерието на Коледа г-жа Светичкова – председател на СБМ , секция Ямбол, награди учениците заели призови места в МТ“Иван Салабашев“. От нашия клас грамоти и медали получиха Анди и Берг., а само грамоти – Добромир, Мария -Магдалена, Виктор, Емили и Ивет. Поздравления, деца!