Работа по центрове

       В навечерието на Коледа учениците от  І“б“ клас проведоха работа по центрове на тема: “Зимни празници”.Първокласниците бяха разделени в пет центъра: „Бъдни вечер“, „Коледа“, „Елха“,„Подаръци“ и „Сурваки“.

       С помощта на отзивчивите си родители, най-малките ни ученици се справиха с поставените пред тях предизвикателства. Особено  удовлетворение изпитаха учениците при представяне работата на центрове. Всеки искаше да изкаже своето мнение, да покаже какво той е направил за изпълнението на поставените задачи. Браво, деца!

Картички

В часа по изобразително изкуство първокласниците с голямо старание изработиха коледни картички съвместно със своите приятели от читалище „Зора – 1945“. Доволни бяха, че със своя подарък ще поздравят своите родители и ще им пожелаят здраве и благополучие. 

Нови успехи

В навечерието на Коледа г-жа Светичкова – председател на СБМ , секция Ямбол, награди учениците заели призови места в МТ“Иван Салабашев“. От нашия клас грамоти и медали получиха Анди и Берг., а само грамоти – Добромир, Мария -Магдалена, Виктор, Емили и Ивет. Поздравления, деца!

Наградени ученици от състезанието „Аз рисувам“

Поздравления за всички участници в състезанието! Представихте се чудесно!

Гордея се с вас! Вече можем да украсим с грамоти класната стая! Продължавайте все така!

Ето и имената на участниците: Иванина, Моника Маринова, Елеонор, Александър Атанасов, Ивет, Андрей, Рая, Биляна, Добромир, Александрина, Пламена, Анди, Моника Тодорова, Ивон и Калина Дангова.

Наградени ученици в конкурца „Коледа“

Учениците от нашия клас с желание се включиха в конкурса „Коледа”. Поздравления за всички участници! На официална церемония в Художествена галерия „Жорж Папазов” са наградени двама ученика от класа.

Рисунката на Мария-Магдалена Бонева ще бъде използвана при изготвянето на рекламните материали за Коледарския празник – Ямбол 2018, а рисунката на Добромир Атанасов участва в експозицията в галерията. Гордея се с вас!

Calendar

Calendar

Calendar